Tinctura BacteoProtect

Este foarte important să se urmeze instrucțiunile și recomandarea de dozare! Bacteo Protect este o modalitate excelentă de a scăpa în sfârșit paraziți.

Datorită acestui tratament cu tinctura Bacteo Protect, flora intestinală este revitalizată și normalizează digestia. Un tract gastrointestinal sănătos reprezintă un nou mod de viață, dispoziție echilibrată și mai multă putere pentru a face față cu succes sarcinilor de zi cu zi.

Tratament eficient

Tratament dovedit in tratarea parazitilor intestinali.

Actioneaza rapid

Scapa definitiv de viermii intestinali.

Ingrediente naturale

Produs doar din plante naturale.

Scapa de balonare

Problemele intestinale sunt complet rezolvate.

Cum functioneaza

Dacă aveți (sau credeți că aveți) paraziți intestinali, puteți fi interesat de remedii naturale care vă ajută să vă restabiliți sănătatea. Paraziții sau viermii intestinali sunt de obicei de protozoare (organisme unicelulare care se pot multiplica în corpul tău) sau helminți (viermi și larve care nu se pot multiplica în corpul uman).

  • Folosesti tinctura
  • O lasi sa actioneze
  • Scapi de paraziti
  • Te bucuri de viata!

despre

În multe cazuri, paraziții intestinali se transmit prin contactul cu fecalele infectate (de obicei, prin alimente contaminate, sol sau apă). Factorii de risc care pot cauza apariția paraziții intestinali includ locuirea sau vizitarea unei zone pentru infectarea rapidă, o igiena personala slabă, expunerea în centrele de îngrijire a copiilor care au un sistem imunitar slăbit.

BACTEO PROTECT

Ingredientele din compoziția produsului contribuie la funcționarea tractului intestinal; ajută în caz de spasme (colici) abdominale și la susținerea fluxului de fluide digestive. Contribuie la un scaun normal și elimina parazitii intestinali.

* Folosind siteul nostru confirmi ca accepti cookie-urile si iti dai consimtamantul pentru prelucrarea datelor tale personale atunci cand comanzi conform politicii de confidentialitate.[X]